• hae

pehea e pani ai i ka pila ma ka mobility scooter

Ua hoʻololi ka mobility scooters i ke ala e hiki ai i ka poʻe me ka liʻiliʻi ke hoʻokele i ko lākou puni.Hāʻawi kēia mau kaʻa uila i kahi ala kūpono a maikaʻi o ka lawe ʻana.Eia nō naʻe, e like me nā mea hana ʻē aʻe i hoʻohana ʻia i ka pākaukau, i ka wā lōʻihi, e nalowale nā ​​​​battery scooter mobility i ko lākou hiki ke hoʻopaʻa i ka uku.Ma kēia moʻomanaʻo moʻomanaʻo, e alakaʻi mākou iā ʻoe ma ke kaʻina hana o ka hoʻololi ʻana i kāu pākaukau mobility scooter, e kōkua ana iā ʻoe e hōʻoia e hiki iā ʻoe ke hoʻomau i ka leʻaleʻa i kou ola kūʻokoʻa me ka ʻole o ke keakea.

KaʻAnuʻu Hana 1: E hōʻiliʻili i nā mea hana pono
Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ke kaʻina hana hoʻololi pākaukau, e ʻike pono ʻoe i nā mea pono a pau.Hoʻokomo pinepine ʻia kēia mau mea i nā screwdrivers, nā wrenches, voltmeters, nā ʻenekini kūpono hou, a me nā mīkina lima palekana.ʻO ka hōʻoia i loaʻa iā ʻoe nā mea hana a pau i mua e mālama iā ʻoe i ka manawa a me ka huhū i ka wā o ke kaʻina hana.

KaʻAnuʻu Hana 2: E hoʻopau i ka scooter
E hōʻoia i ka pio ʻana o kāu mobility scooter a wehe ʻia ke kī mai ka ʻā.Pono e hoʻopau loa ʻia ka lako mana i ka wā e hoʻololi ai i ka pākaukau e pale aku i ka haʻalulu uila a i ʻole nā ​​ulia.

KaʻAnuʻu Hana 3: E huli i ka pahu pahu
Loaʻa i nā scooter ʻokoʻa nā hoʻolālā like ʻole a me nā wahi pākaukau.E hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me ka puke a ka mea nona kāu scooter e ʻike ai i kahi e waiho ʻia ai ke keʻena pākahi.ʻO ka maʻamau, hiki ke loaʻa ma lalo o ka noho a i loko o ke kino o ka scooter.

KaʻAnuʻu Hana 4: Wehe i ka Old Battery
Ma hope o ka ʻike ʻana i ke keʻena pākahi, e wehe pono i nā uhi a i ʻole nā ​​mea hoʻopaʻa paʻa e paʻa ana i ka pākaukau.Pono paha kēia i ka hoʻohana ʻana i ka screwdriver a i ʻole wrench.Ma hope o ka wehe ʻana i nā mea hoʻopaʻa paʻa a pau, e hoʻokaʻawale mālie i nā kaula mai nā pahu pākaukau.E makaʻala ʻaʻole e hōʻino i nā uwea a i ʻole nā ​​​​mea hoʻohui i ka wā e hemo ai.

KaʻAnuʻu Hana 5: E ho'āʻo i ka Old Battery
E hoʻohana i ka voltmeter e hoʻāʻo i ka volta o ka pā kahiko.Inā ʻoi aku ka haʻahaʻa o ka heluhelu ʻana ma mua o ka volta i ʻōlelo ʻia e ka mea hana a hōʻike paha i nā hōʻailona o ka pōʻino, pono ke hoʻololi ʻia ka pākaukau.Eia nō naʻe, inā lawa ka uku o ka pākaukau, pono paha e noiʻi i nā hemahema ʻē aʻe ma mua o ka hoʻololi ʻana i ka pākaukau.

KaʻAnuʻu Hana 6: E hoʻouka i kahi pākaukau hou
E hoʻokomo i ka pākaukau hou i loko o ke keʻena pākahi, e hoʻopaʻa pono i ka noho ʻana.E hoʻohui i nā kaula i nā ʻōkuhi kūpono, e nānā pālua no ka polarity pololei.Manaʻo nui ʻia e ʻaʻahu i nā mīkina lima palekana i ka wā o kēia kaʻina hana e pale ai i ka haʻalulu uila.

KaʻAnuʻu Hana 7: Hoʻopaʻa i ka Battery a hui hou
E hoʻouka hou i nā uhi a i ʻole nā ​​mea paʻa i wehe ʻia a wehe ʻia ma mua e hoʻopaʻa i ka pākaukau.E hōʻoia i ka paʻa o ka pākaukau a ʻaʻole hiki ke neʻe i loko o ke keʻena pākahi.Mālama kēia ʻanuʻu i ka holo pono ʻana o kāu mobility scooter.

KaʻAnuʻu Hana 8: E ho'āʻo i ka Bateri Hou
E hoʻoikaika i ka mobility scooter a hoʻāʻo i ka pākaukau hou.E ho'āʻo pōkole e hōʻoia i ka holo mau ʻana o ka scooter a holo mālie.Inā maikaʻi nā mea a pau, a laila hoʻomaikaʻi!Ua hoʻololi maikaʻi ʻoe i ka pākaukau o kāu scooter.

ʻO ka ʻike i ka hoʻololi ʻana i ka pākaukau o kahi scooter uila he mākaukau koʻikoʻi no kēlā me kēia mea nona ka scooter.Ma ka hahai ʻana i kēia mau alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke hoʻololi maʻalahi i ka pākaukau a hōʻoia i ke kūʻokoʻa mau ʻole.E hoʻomanaʻo, ʻo ka palekana kāu mea nui i ka wā o ke kaʻina hana pani.Inā maopopo ʻole ʻoe a ʻoluʻolu ʻole paha i kekahi hana, ʻoi aku ka maikaʻi e ʻimi i ke kōkua ʻoihana.Me kahi pākaukau hou ma ka lima, hiki iā ʻoe ke hoʻomau i ka ʻimi ʻana i ka honua me kāu mobility scooter hilinaʻi.

hoʻolimalima i ka mobility scooter benidorm


Ka manawa hoʻouna: Iulai-17-2023